Spoedgevallendienst

 

Waarvoor is de spoedgevallendienst


De spoedgevallendienst is bedoeld voor klachten waarvan de beoordeling en behandeling in redelijkheid niet kan worden uitgesteld. Denkt u bijvoorbeeld aan een nabloeding na het trekken van een tand of kies of een ongeval waarbij tanden zijn afgebroken.

 


Overdag

U kunt ons overdag telefonisch bereiken op 0341-410039. Wij reserveren tijd vrij in onze agenda om u dezelfde dag te kunnen behandelen. Wij verzoek uw wel voor 11 uur contact met ons op te nemen.

Avond

Voor spoedeisende klachten na 18.00 uur kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk. Op het antwoordapparaat is het telefoonnummer vermeld van de tandarts voor overleg.

 


Vrijdagen

Op vrijdag is de praktijk gesloten. Bij spoedeisende klachten kunt u zich vóór 14.00 uur wenden tot een van de plaatselijke collega’s in Harderwijk, na 14.00 uur tot de Tandartsspoedpraktijk in Amersfoort. Hieronder staat het telefoonnummer en het adres vermeld.

 


Zaterdag en zondag en feestdagen

Tandartsspoedpraktijk Meander in Amersfoort, Maatweg 3, 3813 TZ Amersfoort, telefoonnummer 0900-8602, www.tandartsspoedpraktijk.nl

Graag een legitimatiebewijs en verzekeringspasje meenemen.  Mogelijk dat de behandeling contant betaald moet worden. Neemt u vooraf contact op voor het maken van een afspraak.